به گزارش روابط عمومی شهرداری میبد، صبح امروز به مناسبت گرامیداشت هفته دولت پروژه‌های شهرداری میبد با حضور عظیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، سجادی‌پور فرماندار شهرستان میبد، مجموعه مدیریت شهری و مسئولین شهرستانی افتتاح شد.

شهردار میبد ضمن تبریک گرامیداشت هفته دولت، از همراهی اعضای شورای اسلامی شهر میبد و تلاش معاونین، مسئولین واحدها و پرسنل خانواده بزرگ شهرداری میبد در اجرای پروژه ها تشکر نمود.

بهارستانی در ادامه به پروژه‌های در حال اجرا اشاره کرد و افزود: با هدف تامین رفاه حال شهروندان برای سال 1401 بیش از 50 پروژه تعریف کرده‌ایم که با همکاری شهروندان، حمایت اعضای شورای اسلامی شهر میبد و تلاش همکارانم در شهرداری شاهد پیشرفت و بهره‌برداری از این پروژه‌ها هستیم.

عظیمی ضمن تشکر از زحمات مجموعه مدیران شهری در اجرای پروژه‌ها، خواست تا مشارکت شهروندان در اجرای پروژه‌ها را در مدنظر قرار دهند تا با رضایت بیشتر شهروندان پروژه ها به بهره برداری برسد.

گفتنی است در این مراسم پروژه زیرسازی و آسفالت خیابان آیت الله نائینی، پروژه روشنایی خیابان امام خمینی(ره)، آزادسازی، اصلاح طرح هندسی میدان آیت الله حائری، آسفالت معابر، راه اندازی مرکز آمار و رصد شهری و اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت خیابان بین الحرمین افتتاح گردید.